Ślub na plaży – jedzenie

Lekkie jedzenie jest polecane na ciepłe dni, kieruj się tym co najlepsze w lokalnej kuchni.

Unikaj ciepłych zup i nie przesadzaj z przyprawami.

Załatw dużo chłodnych napoi, oprócz alkoholu. Idealnym pomysłem będzie świeża lemoniada, woda kokosowa lub sok z arbuza.

Słodycze i owoce dobrze przykryć naczyniami lub materiałowymi osłonkami, aby nie przyciągały much i komarów. Białe, różowe wino są koniecznością na wesele w lecie, nie omiń czerwonego wina dla koneserów. Takie wino jest idealne na ślub na plaży!
Upewnijcie się, że kremowe i majonezowe dipy będą trzymane we wnętrzu, które jest klimatyzowane. Miejsce z serami powinna być ustawiona w chłodnej temperaturze lub regularnie wymieniana.

ślub na plaży

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *