Nagradzana restauracja na podkarpaciu

Restauracja Ferula w Hotel Bacówka Radawa SPA to jedna z tych restauracji, która była wielokrotnie nagradzana, gdzie dania to połączenia świeżych owoców jak i warzyw.

To restauracja, która cieszy się popularnością i uznaniem wielu krytyków kulinarnych i przyjeżdżających tutaj gości. Gault&Millau Polska 2019 to miejsce gdzie miejsce to zostało opisane. To bardzo poważny przewodnik. restauracja ta znajduje się w gronie 100 najpopularniejszych restauracji w naszym kraju.

Co wyróżnia Hotel Bacówka Radawa SPA?

Oczywiście to, że jego podstawą są świeże dania a produkty pozyskiwane są tylko i wyłącznie od lokalnych producentów. Każdy smak jest wzbogacany przez szefa kuchni poprzez zioła z lokalnego ogrodu. Nie zapomniano o młodych i także dla nich zostało stworzone specjalne menu. Szef kuchni w obiekcie jakim jest Hotel Bacówka Radawa SPA często mówi, że za każdym razem stara się przelać na wszelkie stworzone potrawy masę uczuć. Bardzo często wydobywa on wiele starych przepisów, którym nadaje nowego znaczenia i smaku. To Kamil Wyka, który pochodzi z Rzeszowa, który gotował w jednych z najlepszych kuchni w naszym kraju. 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *