Restauracja dla najbardziej zaawansowanych smakoszy

Wiele razy nagradzana restauracja, w której znajdują się dania z połączenia świeżych owoców i warzyw, oraz ponadczasowe połączenia tradycyjnych przepisów kucharskich to właśnie Restauracja Ferula we wspaniałym miejscu jakim jest Bacówka Radawa.
, która cieszy się uznaniem krytyków kulinarnych jak i gości. Miejsce to zostało opisane w Gault&Millau Polska 2019, który jest poważnym przewodnikiem, jest także  w gronie 100 najpopularniejszych restauracji w Polsce.  

Podstawą restauracji są regionalne i ekologiczne produkty pochodzące od miejscowych dostawców. Smak każdej z potraw jest wzbogacony o zioła z lokalnego ogródka. Dla najmłodszych zostało stworzone specjalne menu. Szef Kuchni tego wspaniałego miejsca jakim jest Bacówka Radawa opowiada, że zawsze starają się przelewać na swoje potrawy najlepsze uczucia i pasję do najzdrowszej kuchni. Nie tylko wydobywa się t stare przepisy, ale szef kuchni stara się nadać im nowego blasku. Jest nim Kamil Wyka pochodzący z Rzeszowa, który rozwijał swoją pasję jaką jest gotowanie w najlepszych kuchniach w Polsce, aby osiąść właśnie w tym malowniczym miejscu i zadowolić podniebienia gości.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *